Logga in

Till toppen av sidan

Sjuksköterska som vill med från start? Frösunda Timansstenar öppnar i Sölvesborg

2020-03-04 | Blekinge | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 1

Precis just nu pågår bygget med Frösunda Timansstenar i Sölvesborg, med planerad öppning under våren/sommaren. Ett nytt boende kan innebära nya möjligheter, så varför inte ta chansen att söka till oss? För kanske är det just dig vi på Frösunda söker efter och då kanske du blir den av dom som i vår kommer vara en del av den personalgrupp som är med när vi öppnar upp i vår/sommar?

Frösunda Timansstenar

Intill Ljungaviken i Sölvesborg kommer Frösundas Timansstenar vara beläget, med 60 platser fördelat på 4 våningsplan med totalt 6 avdelningar. Inriktningen kommer att vara på både somatik och demens. Här kommer våra kunder ha tillgång till , solterapirum, frisörsalong och rörelserum samt samlingsrum . I utemiljön återfinns en pergola, boulebana, vattenspel, orangeri och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande.

Sjuksköterska på Frösunda
  • Säkerställa att våra kunders behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. I det innefattas att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser. 
  • Kontinuerligt arbete med aktuella kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. 
  • Ansvara vårdplaneringar/uppföljningar, anhörigkontakter samt utveckling av verksamhetens hälso- och sjukvårdsinsatser.
  • Handleda, stödja och utbilda medarbetare.
  • Vara spindeln i nätet i kontakt med organisationer, myndigheter och individer
  • Vara en del av ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska samt ingår i verksamhetens ledningsgrupp.
Är du vår nya medarbetare?

Vi söker dig är legitimerad sjuksköterska, yrkeserfarenhet inom äldreomsorg och är väl insatt i gällande lagstiftning.  Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

Som person är du trygg i din roll som sjuksköterska, tar ansvar för ditt arbete och är inte orädd att fatta beslut. Du har förmågan att självständig i att söka och ta del av nödvändig information rörande Frösunda, verksamheten och ditt egna arbete. Du är social, har lätt för att möta människor och kan skapa goda relationer till både kund närstående och kollegor. Handledning av personal och ett gott samarbete med kollegor är för dig en självklarhet.  Utifrån Frösundas värderingar är du en förebild och har ett tydligt kvalitets- och kundfokus, för att kunna bidra till en så god livskvalité som möjligt för våra kunder.  

Mer om tjänsten:
  • Anställningsform:  Tillsvidareanställning
  • Sysselsättningsgrad: Deltid eller enligt överenskommelse
  • Arbetstid: Dagtid under vardag och helg 
  • Tillträde: Enligt överrenskommelse
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal. 

Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundakademin. Självfallet erbjuds du som anställd hos oss även friskvårdsbidrag och utvalda personalrabatter. 

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: