Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kvinna i Helsingborg

2019-11-01 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
                
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad innebär tjänsten? 

Vi söker nu en vikariernade assistent till en av våra kunder boendes i utkanten av Helsingborg. Kunden är en 50-årig kvinna med omfattande smärtor i kroppen. Hon sitter i rullstol och behöver hjälp vid matsituationer, med personlig hygien samt med vändningar och förflyttningar.

Du som söker tjänsten har lätt för att ta initiativ, är lugn och ödmjuk, trygg i dig själv och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke.

Arbetstiden är förlagd mellan 08.00 och 12.40.

Förväntad start: omgående fram till 14 december.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Sara Thronée , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303758


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: