Logga in

Till toppen av sidan

Fysioterapeut som vill med från start? Frösunda Timansstenar öppnar i Sölvesborg

2019-11-04 | Blekinge | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 1

Precis just nu pågår bygget med Frösunda Timansstenar i Sölvesborg, med planerad öppning under våren nästa år. Och ett nytt år kan också innebära nya möjligheter, så varför inte ta chansen att söka till oss? För kanske är det just dig vi på Frösunda söker efter och då kanske du blir den av dom som i vår kommer vara en del av den personalgrupp som är med när vi öppnar upp i vår?

Frösunda Timansstenar

Intill Ljungaviken i Sölvesborg kommer Frösundas Timansstenar vara beläget, med 60 platser fördelat på 4 våningsplan med totalt 6 avdelningar. Inriktningen kommer att vara på både somatik och demens. Här kommer våra kunder ha tillgång till spaanläggning, solterapirum, frisörsalong och rörelserum samt samlingsrum och lanthandel med café. I utemiljön återfinns en pergola, boulebana, vattenspel, orangeri och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 

Fysioterapeut på Frösunda

  • Göra bedömning av och handlingsplan för kundens specifika behov för att förbättra och behålla sin funktions- och rörelseförmåga
  • Samverka med kund/god man/närstående, kollegor och verksamhetschef och genomföra insatser i vården enligt uppsatta mål i genomförandeplanen samt att säkerställa att kund får det stöd som efterfråga.
  • Bidra till rätt kvalitet, resurseffektivitet och största kundnytta, att kontinuerligt kvalitetssäkra aktivitetsinnehåll inom ditt arbetsområde. 
  • Dokumentera och rapportera insatser och avvikelser 
  • Genomföra riskbedömningar för kund, följa upp och åtgärda eventuella riskfaktorer
  • Bistå kollegor med yrkeskompetens kring kundens behov och handleda/utbilda omvårdnadspersonalen utifrån ditt kunnande
Är du vår nya medarbetare?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, med yrkeserfarenhet och meriterande är om du arbetat inom äldreomsorg tidigare. Viktigt är att du har kognitionskunskap, och vet hur du ska tillämpa det i ditt arbete i mötet med kund. om ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

Som person är du trygg i din yrkesroll och har ett professionellt bemötande. Du är engagerad och trivs med en roll där du handleder och utbildad personal utifrån ditt kunnande. Arbetet ställer krav på flexibilitet, initiativ- och samarbetsförmåga. Du är en förebild i att leva företagets värderingar och har ett tydligt kvalitets- och kundfokus, för att kunna bidra till en så god livskvalité som möjligt för våra kunder.  

Mer om tjänsten:
  • Anställningsform:  Tillsvidareanställning
  • Sysselsättningsgrad: Deltid 
  • Arbetstid: Dagtid under vardagar
  • Tillträde: Enligt överrenskommelse
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal. 

Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundakademin. Självfallet erbjuds du som anställd hos oss även friskvårdsbidrag och utvalda personalrabatter. 

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Anette Josefsson , Projektledare
Telefon: .0101303888


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: