Logga in

Till toppen av sidan

Undersköterska som vill vara med att skapa framtidens omsorg? Frösunda Timansstenar öppnar i Sölvesborg

2020-03-31 | Blekinge | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 1


Precis just nu pågår bygget med Frösunda Timansstenar i Sölvesborg, med planerad öppning under våren/sommaren 2020. Ett nytt boende kan innebära nya möjligheter, så varför inte ta chansen att söka till oss? För kanske är det just dig vi på Frösunda söker efter och då kanske du blir den av dom som kommer vara en del av den personalgrupp som är med när vi öppnar?

Frösunda Timansstenar

Intill Ljungaviken i Sölvesborg kommer Frösundas Timansstenar vara beläget, med 60 platser fördelat på 4 våningsplan med totalt 6 avdelningar. Inriktningen kommer att vara på både somatik och demens. Här kommer våra kunder ha tillgång till solterapirum, frisörsalong samt samlingsrum. I utemiljön återfinns en pergola, boulebana, vattenspel, orangeri och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassar stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. På Frösunda arbetar vi utifrån våra värderingar - Respekt, Engagemang och Nyfikenhet och utifrån kundens perspektiv, för att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. 

Undersköterska på Frösunda
  • Arbeta utifrån gällande lagstiftning för att ge kunderna god vård och omsorg utifrån deras behov
  • Upprätta, följa upp och uppdatera genomförandeplaner, samt dokumentera insatser och avvikelser
  • Skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga kontakter
  • Bidra till förbättrad kvalité genom att ta ansvar för kontaktmannaskapet och ett ständigt förbättringsarbete
Är du den vi söker efter?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och gärna med yrkeserfarenhet inom äldreomsorg.  Som ett stöd i arbetet kommer du att använda dig av olika arbetsrelaterade system och register, vilket ställer krav på datavana och kunskaper i dokumentation. Du behöver ha goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. 

Gott samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder och närstående är för dig en självklarhet. Du har lätt för att möta människor och du verkar utifrån Frösundas värderingar. För att lyckas tror vi även att du är ansvarstagande, noggran, lösningsfokuserad och flexibel med en vilja att ge kunden så god livskvalitet som möjligt.  

Mer om tjänsten:
  • Anställningsform:  Tillsvidareanställning. Möjlighet finns även för timanställning
  • Sysselsättningsgrad: Deltid eller enligt överenskommelse
  • Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg 
  • Tillträde: Enligt överrenskommelse
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  Frösunda tillämpar provanställning och individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal. 

Inom företaget finns goda möjligheter till utökad ansvarsområde och kompetensutveckling via Frösundakademin. Självfallet erbjuds du som anställd hos oss även friskvårdsbidrag och utvalda personalrabatter. 

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag - Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Anette Josefsson , Projektledare
Telefon: 010-1303888


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: