Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter sökes till äldre kvinna i centrala Umeå på schemarad (80% plus jour)

2019-11-05 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det? 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
  
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
  
Vad erbjuder Frösunda medarbetare? 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 
Frösunda söker personliga assistanser till en av våra kunder i Umeå. Kunden är en äldre kvinna som är rullstolsburen, med nedsatt rörelseförmåga. Hon är intresserad av handarbete, målning, shopping och har ett stort hjärta för sina  katter. Rollen passar dig som trivs i en lugnare assistans, då stor tid spenderas i hemmets trygga vrå. Som assistent är du glad och positiv med ett sinne för humor samt att du kan vara behjälplig och trygg vid förflyttningar, vid god fysik i rygg och nacke. Körkort är inget krav, däremot ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av vården eller personlig assistans. Kunden önskar gärna kvinnliga sökande. 

Arbetstiderna varierar och innebär arbete dag/kväll/natt/dygn på vardagar och/eller helg. Utöver dina 80% tillkommer ej aktiv arbetstid (jourtid) på natten. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 30 49


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: