Logga in

Till toppen av sidan

Aktivitetscoacher till daglig verksamhet på Söder

2019-11-13 | Stockholm | | Funktionsnedsättning

Platser: 4


Timanställda aktivitetscoacher sökes till Frösunda Slussen & Ateljé som är en daglig verksamhet med inriktning på autismspektrum.

Slussen & Ateljé erbjuder kunderna en strukturerad, arbetslik och kreativ miljö, med många olika inriktningar utifrån intresse och behov. Målen är personliga och som coach både handleder du och deltar i aktiviteter tillsammans med kunderna, ibland i grupp och ibland individuellt. Viktigt är att ge dagen en struktur och att stötta kunderna i det sociala samspelet.

På Slussen har kunderna olika fokus, på allt ifrån fysisk aktivitet och avslappning till praktikförberedande. På schemat kan också finnas till exempel skrivande, studier, Photoshop, praktik, diagnoskunskap, kartläggning, sociala aktiviteter eller eget projekt.

I vår ateljé är fokus på skapandet och friheten i den kreativa processen. Vi erbjuder kunderna handledning i egna projekt, inspirerande temaveckor, workshops och andra gemensamma aktiviteter som bland annat konstrunda på stan, guidade visningar på konstmuseum och konstdokumentärer. I vår ateljé kan kunderna arbeta med många olika sorters material och tekniker: målning, teckning, mosaik, skulptur, tygtryck, sömnad, tovning, återbruksslöjd med mer.  

Vi finns i trivsamma lokaler på Södermalm, några minuter från Södra Station, Mariatorget och Medborgarplatsen.
 
Kvalifikationer:
Du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen.
Vi lägger stor vikt vid att du som person är inkännande, lugn, tydlig och lösningsfokuserad samt har förmågan att motivera andra. 
 
Tjänsten:
Timanställning vid behov. Dagtid. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Kontakt:
Maria Rönnkvist, Verksamhetschef
Maria.Ronnkvist@frosunda.se

Kontaktpersoner:

Maria Rönnkvist , Verksamhetchef
Telefon: 010-1303324


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: