Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter till 12-årig flicka i Höganäs (timvikarier)

2019-11-18 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi på Frösunda personliga assistenter till vår kund i Höganäs. Kunden är en flicka på 12 år som bor med sin familj i Höganäs. Hon har utvecklingsstörning samt autism och har ingen talad kommunikation.   

Vi söker dig som är pigg, alert och energirik. Arbetspassen kan komma att vara intensiva då flickan kräver ständig på passning och övervakning. Du som assistent behöver kunna ligga steget före och vara bestämd.  Flickan får mat via sond ett par gånger per dag. Har du erfarenhet av att jobba som assistent eller med barn och ungdomar ses detta som mycket meriterande. Du följer med på aktiviteter så som bad, bowling och gympa. 

Vi söker vikarier som kan hoppa in vid behov. Passen är förlagda mån-tors 13:45-08:15, fre 12:45-08:15 samt lör-sön 08:15-08:15. På lov är alla pass förlagda 08:15-08:15. På natten är det 6,5 timme jour/väntetid. 

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 3757


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: