Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent Trollhättan

2019-11-25 | Västra Götaland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker en ny personlig assistent till en mycket aktiv yngre kvinna i Trollhättan.

Arbetet innebär att hjälpa vår kund rent fysiskt i det dagliga livet; i hemmet, på hennes arbete och i tränings- och tävlingssituationer, hon arbetsleder själv sina assistenter.

Vår kund ser gärna kvinnliga sökande i åldern 28 - 45 år. Du måste absolut vara rökfri, ha god fysik och gärna träna själv regelbundet då manuella förflyttningar(lyft) samt hjälp med stretching ingår det dagliga arbetet. Det är superviktigt att du inte har någon belastningsproblematik. Körkort B är ett krav, likaså mycket goda kunskaper i svenska och gärna även engelska då kunden reser en del. Det kan vara bra om du är praktiskt och tekniskt lagd, samt att du är snabblärd, ordningsam och har lätt att förstå muntliga instruktioner.

Du behöver vara flexibel och ha möjlighet att några gånger/år kunna följa med kunden på kortare resor(över en helg eller ibland någon vecka) i tjänsten.

Intresse för idrott och träning ser vi som ett stort plus som underlättar i arbetet.

Tidigare erfarenhet är inte ett krav, det viktiga är att personkemin stämmer, att du är lyhörd och verkligen är intresserad av att jobba med människor, att du har en positiv inställning till det mesta och ser lösningar istället för hinder.

Tjänsten är schemalagd på ca 60%, arbetstiden är  mån, ons o fre 06.30-20.00 varannan vecka samt varannan helg 12-20.  (så du är ledig varannan vecka) Arbetstiderna varierar vid resor. Vi vill även att du har möjlighet att i viss utsträckning hoppa in extra utöver den schemalagda tiden.

Tillträde senast 1/1 2020.

Vi är även intresserade av dig som vill ha extrajobb som timvikarie, är i så fall tacksamma om du skriver det i ansökan och även i vilken utsträckning/vilka dagar i veckan du har möjlighet att jobba. Körkort är inte ett absolut krav för timvikarier, däremot god fysik och en sund livsstil.

Kontaktpersoner:

Anna Glenvik , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303620


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: