Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till man med ALS i Helsingborg.

2019-11-26 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Vill du vara med och skapa förutsättningar till ett meningsfullt liv för en av våra kunder i Helsingborg?
Då är du välkommen att söka denna tjänst som personlig assistent hos en medelålders man som har ALS.
Arbetsuppgifterna består av att assistera kunden i vardagen vad gäller omvårdnad och hushållssysslor, samt att följa med på aktiviteter som läkarbesök, sjukgymanstik m.m. Kunden bor själv i lägenhet men har sin son hos sig på helger, därför är det meriterande om man är barnkär och kan inspirera till lek och olika aktiviteter.  Då du som assistent stöttar mannen i sin kommunkation måste du kunna tala och förstå svenska obehindrat.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av personlig assistans och som har humor. Det är meriterande om du även gillar musik och djur. Det är viktigt att du som assistent inte har någon klorallergi då du följer med kunden på bad varje vecka. Du bör även vara rökfri.

Arbetstid
: Arbetspassen är förlagda dagar och kvällar, men kan variera.

Förväntad start:
Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV.
Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Adam Nodelijk , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 89


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: