Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker timvikarie till Serviceboende inom LSS i Märsta

2019-11-29 | Stockholm | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 1


Frösunda söker en timvikarie till en servicebostad i Märsta. Vi söker dig som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete som går ut på att ge stöd till de kunder som bor i verksamheten. Målsättningen är att skapa en fungerande, trygg och stimulerande vardag för kunderna. Du finns med och är dem behjälplig i vardagliga situationer, såsom hushållsarbete, inköp, hygiensituationer, att träna, göra aktiviteter eller genom social samvaro. Du motiverar och stöttar den enskilde att nå egna uppsatta mål.

Verksamhetens målgrupp är personer med funktionsnedsättningar och som tillhör personkrets 1 enligt Lag om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS). På denna servicebostad bor 6 personer med varierade funktionsnedsättningar, men primärt inom högfungerande Aspergers.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra på helger, kvällar och sovande jour samt kunna vara flexibel och arbeta då ordinarie medarbetare är sjuka eller lediga. För att vara timvikare krävs ingen utbildning, men du får gärna vara student och läsa till exempelvis socionom, beteendevetare, psykolog, sjuksköterska, undersköterska eller lärare. Du behöver vara genuint intresserad av att arbeta med människor, vara pedagogisk och inkännande samt arbeta efter kundens önskemål genom Frösundas ledord Respekt, Engagemang och Nyfikenhet


Vi söker dig som behärskar både svenska och arabiska i tal och skrift.
 

Vänligen notera att du kommer bli uppringd från 010-1303473 om du blir kallad till personlig intervju.


Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Carin Hallenberg , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3473


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: