Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till kvinna boendes i Tomelilla

2019-12-17 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker nu en personlig assistent till en kvinna boendes i Tomelilla. Arbetet innefattar hjälp med både personlig hygien, hushållssysslor och övriga göromål som får kundens vardag att fungera.

Du som söker tjänsten behöver vara ansvarsfull, lugn och trygg i din arbetsroll.  Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens integritet. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider.  Det är meriterande om man har erfarenhet av personlig assistans sen tidigare. Om du har erfarenhet av lift och medicinhantering är även det meriterande. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag. 

Vi söker timvikarier som kan hoppa in vid behov.

Arbetstiderna varierar och innebär både dagpass, kväll och helg.
 
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Adam Nodelijk , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 31 89


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: