Logga in

Till toppen av sidan

Schemalagd tjänst om 66% söker dig med stort hjärta!

2019-12-18 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Bakgrund.
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.


Plats: Säffle

Kunden.

Vår kund är en medelålders kvinna som behöver stöd i vardagen. Hennes intressen cirkulerar ursprungligen kring familj, matlagning och trädgård. 

I dagsläget har situationen förändrats och kunden är inne i en period då hon behöver mycket omvårdnad och omsorg. Detta ställer krav på dig som söker att vara en empatisk och förstående person som genuint tycker om att hjälpa. 

Vi ser därför att du har erfarenhet av omsorg och förstår vad det kan innebär att hjälpa i en tuff period i livet. De dagar som det känns bättre besöker kunden sin mamma. 

Utifrån den beviljade tid som finns i assistansen kommer du arbeta både dagar och nätter. Vi har även en möjlighet för dig som bara kan arbeta antingen dag/kväll eller natt att få timmar. 

Arbetstider finner du nedan. 

Om du känner dig träffad vill vi mer än gärna träffa dig. 


Krav
.
Rökfri
Kvinna

Specifikt om tjänsten.

Tillsvidare schemarad om 66%.
Arbetspassen ser ut som följer: 08.00-16.30 | 16.30-23.00 | Vakna nätter 23.00-08.00

Vi letar även efter dig som kan arbeta dag/kväll eller natt. 

Frösunda jobbar med löpande urval.

 

Kontaktpersoner:

Susanne Kielba , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 79

Carl Ivlove , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 17


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: