Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarier samt Semestervikarier till gruppbostad sökes till Vinbärsvägen i Gävle

2020-01-02 | Gävleborg | | Individ & Familj

Platser: 1


Frösunda öppnade 2 oktober 2019 en Gruppbostad socialpsykiatri och målgruppen är personer med psykisk funktionsnedsättning från 21 år till och med nyintag upp till 65 år. Utförandet utgår från den enskildes behov och präglas av helhetssyn, kontinuitet, inflytande, delaktighet, tillgänglighet samt självbestämmande och integritet. Stödet ska planeras och anpassas utifrån den enskildes önskemål, samlade behov och hela livssituationen.
På gruppbostaden får kunden stöd utifrån sina individuella behov. Vi arbetar utifrån beslutande insatser och upprättar tillsammans med kund en Genomförandeplan.

Du som personal arbetar utifrån ett pedagogiskt och ett återhämtningsinriktat arbetssätt. Verksamheten är grundad på respekt för kundens rätt till självbestämmande, inflytande och integritet.

En viktig del i rollen som medarbetare hos Frösunda ingår i arbetsuppgifterna att stödja och förenkla vardagen för våra kunder.
Vi arbetar för att våra kunder ska leva ett självständigt liv. För att uppnå det är det avgörande att vi vet vad våra kunder vill. Med beställningen från ansvarig handläggare på kommunen som grund skapar kunden med stöd av oss en genomförandeplan med smarta mål där vi gemensamt kommer fram till hur vi ska stödja kunden att nå sina mål. På så sätt arbetar vi tillsammans med kunderna för att utforma det individuella stöd varje enskild kund behöver. Istället för att ha fokus på kunden antar vi kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden. Stödet som kunden behöver kan bland annat vara att bryta isolering, ge stöd i kontakten med myndigheter, stöd till att sköta de vardagliga sysslorna i hemmet etc.

Vi söker ett antal timvikarier och sommarvikarier som är intresserade av ett utvecklande och mångsidigt arbete där vi tillsammans kommer att vara med och skapa och upprätthålla förutsättningar för trygghet, livskvalitet och glädje för våra kunder.
Arbetet är förlagt till dagar, kvällar, jour, vaken natt och helger.

Arbetet går ut på att ge stöd och service till de boende för att skapa en fungerande, stimulerande, utvecklande och trygg vardag. Vi arbetar utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt med kunden i fokus.

Vi söker dig som:
  • Tillsammans med kunden utifrån dennes önskemål och utifrån beställningen från handläggare utforma delmål och mål som sammanställs i en genomförandeplan.
  • Stödja kunden för att nå de uppsatta målen och leva ett självständigt liv.
  • Samverka med andra personer som finns runt omkring kunden
  • Verka för en trygg och professionell miljö där du förstår, möter och bemöter kunden utan att respondera fördömande, tillrättavisande eller bestraffande.
  • Du har erfarenhet av arbete med aktuell målgrupp.
  • Har kunskap i arbeta med lågaffektivt bemötande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden.

Tillträde efter överenskommelse.

Kontaktpersoner:

Maria Eklöf , VC
Telefon: 010-130 58 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: