Logga in

Till toppen av sidan

Assistent sökes på heltid till en yngre tjej i Stockholm

2020-01-10 | Stockholm | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef
Tjänsten och arbetsuppgifter?
Vi söker en ny assistent till en heltidstjänst hos vår 7- åriga kund som är bosatt i Stockholm, söderförort med sin familj. Arbetstiderna varierar på ett rullande schema, morgon-, och kvällspass, vardagar samt helgdagar.

I ditt arbete som assistent innebär det att hjälpa tjejen i sin vardag med bland annat påklädning, matning, toalettbesök och mediciner. Arbetet kommer ske både hemma hos kunden men även ute på aktiviteter. Ett nära sammarbete med vårdnadshavaren är en förutsättning. Kunden är en positiv levnadsglad tjej. Hon älskar musik, bada, hoppa och gunga. Hon har en medfödd hjärnskada, är rullstolsburen men kan gå kortare sträckor. På dagen går hon i särskola, vilket hon älskar. Hon har inte talat språk men gör sig förstådd på annat sätt, periodvis har hon svår epilepsi.

Du ska vara självgående och se vad som behöver göras för att kunna stötta kunden i momenten enligt rutin. Vi söker efter en person som är glad, lojal, lugn och metodisk vid vårdmomenten och såklart har du som söker ett engagemang för omsorgen och kundens livskvalitet. Utbildning är ej något krav, men vi ser gärna att du som söker har arbetserfarenhet inom personlig assistans, erfarenhet av barn och ungdomar, att du har arbetat med personlig hygien, samt om du har arbetat med personer med epilepsi.

Arbetet kan innebära en del tunga lyft. Arbetsplatsen är rökfri.

Låter detta som något för dig? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV.  Stor vikt läggs vid personliga egenskaper då det är viktigt för familjen. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Patrik Andersson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303789


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: