Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter sökes till barnkund i Orrefors

2020-01-10 | Kalmar | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 3

Frösunda Omsorg AB söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en av våra barnkunder, boendes i Orrefors.
Vi söker tre personliga assistenter till olika stora tjänster. Schemaraderna innefattar 50-75%, främst eftermiddag/kväll samt helg enligt rullande schema.

Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter än hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.


På kundens önskemål så söker vi både tjejer och killar, med goda kunskaper i det svenska språket.  
Utbildning och/eller erfarenhet inom vårdyrket är meriterande, men även om du har andra jämförbara kunskaper med dig. Kunden har ingen kommunkation, utan kommunicerar via tekniska hjälpmedel - därför ser vi gärna att du som söker är tekniskt lagd, eller intresserad och vill lära dig mer om tekniska hjälpmedel.
Vi tror att du är flexibel, lösningsorienterad samt värderingfri. Vi tror att du är en driven och engagerad person som inte ger upp. 


Som personlig assistent arbetar du i kundens hem, tillsammans med andra familjemedlemmar. Det är av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. 
Respekt, engagemang och nyfikenhet är Frösundas värderingar och något du förväntas arbeta utifrån. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så skriv och berätta om dig själv i dig ansökan.
Körkort + egen bil är ett krav.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal branch G. Rekrytering sker löpande med tillsättning 1/3 2020, men inskolning innan dess.

Kontaktpersoner:

Sandra Persson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303006

Magda Fahlen , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303446


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: