Logga in

Till toppen av sidan

Undersköterska som arbetar med Kundens Fokus på Ängabogården i Alingsås

2020-01-13 | Västra Götaland | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 4


På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss är det kunderna som ska bestämma över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt även en högre kvalitet i omsorgen.

Det är grundidén som du ska arbeta efter där du, som undersköterska, har en nyckelroll i arbetet att utföra omvårdnad utifrån kundorienterat kontaktmannaskap. 

Arbetsuppgifter: Arbetet är mycket självständigt och rörligt. Vi vill att du ska känna dig bekväm i att fatta beslut utifrån kundens genomförandeplan, göra prioriteringar och samverka med övriga professioner runt kunden, dina kollegor och närstående.
Du är van att hantera vanligt förekommande medicintekniska arbetsuppgifter och delegeringar. Du ska ha drivkraften att medverka i utvecklingen av verksamheten samt i kvalitet-  och förbättringsarbete. 

Anställningsform: Provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning med varierande tjänstgöringsgrad. Vi söker även sommarvikarier. Både till dag och natttjänstgöring.

Kvalifikationer: Du ska känna dig trygg i din roll som undersköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande. Vi vill att du strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation som ledstjärnor i ditt arbete. 
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. 

Övrig information: Intervjuer sker fortlöpande kontakta oss så berättar vi mera.

Ansök via www.frosunda.se/ledigajobb


Sista ansökningsdatum är den 2020-03-31

  
 
Kontaktperson
Daniella Lindberg
bitr. Verksamhetschef 010-130 40 81 
 
 
 
 
 

Kontaktpersoner:

Carola Murås , Verksamhetschef
Telefon: 0101303400

Daniella Sjöberg , Bitr.Verksamhetschef
Telefon: 0101304081


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: