Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarer till Daglig verksamhet

2020-01-23 | Stockholm | | Funktionsnedsättning

Platser: 1

Frösunda Omsorg AB söker nu timvikarier till vår Dagliga Verksamhet i Danvikstull. Verksamheten vänder sig till personer inom LSS personkrets 1.

Här är det kundens behov som styr vår verksamhet. Vi ger individuellt anpassat stöd till kunderna, vår uppgift är att utveckla och stötta våra kunder i sina funktionsnedsättningar för att uppnå högsta möjliga livskvalité genom en fungerande och meningsfull vardag.

Verksamhetens inrikting är mot det estetiska området och vi erbjuder lustfyllda aktiviteter och social samvaro som stimulerar alla olika sinnen. Vi arbetar bland annat med musik, teater, skapande, media och kommunikation och mycket mer.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att tillsammans med kund planera och genomföra insatser i vardagen enligt uppsatta mål, leda/delta i aktiviteterna som syftar till att stimulera kundernas utveckling, dokumentera insatser och avvikelser enligt gällande rutiner hos kund i social journal, utföra riskbedömning och uppföljning.

I vår verksamhet arbetar vi mycket med alternativa språk, bla AKK men även PODD och teckenspråk. Medarbetarna i Danvikstull är mycket engegerade och kunniga vilket har gett verksamheten ett gott rykte vilket vi är mycket stolta över. Våra medarbetare förväntas vidare dela Frösundas värderingar såsom respekt, engagemang, nyfikenhet skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga externa kontakter. 

Arbetstid och tjänstgöring
Vi söker ett antal timvikarier som kan vid behov arbeta när ordinarie medarbetarna inte finns på plats.

Vi söker dig som har; 
* Gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet.
* Har erfarenhet av att arbeta med personer inom LSS personkrets 1.
* Besitter mycket goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift.

Meriterande är det om du;
* Erfarenhet av att arbeta med AKK, teckenspråk och tydliggörande pedagogik.
* Arbetat inom daglig verksamhet.
* Har körkort.

Vi rekryterar löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan omgående!

Kontaktpersoner:

Ewa Andersson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1305983


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: