Logga in

Till toppen av sidan

Assistent sökes till kvinna i Luleå på schemarad omfattande ca 75%

2020-03-02 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. 

Frösunda har ca 3 000 kunder och 8 500 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se 

Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!  
  
Personlig Assistans – vad innebär det? 
  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
  
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 


Vad kan Frösunda erbjuda mig?

  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik

 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu assistenter till vår kund i Luleå . Kunden är en kvinna som mestadels är sängliggande till följd av polio. Hon har även astma och är mycket känslig mot dofter, vilket innebär att du ska vara bekväm med att arbeta doft fri. I uppdraget ingår att hjälpa till med vardagliga hushållsnära sysslor som städning, matlagning, bakning och tvätt av kläder.

Vi söker dig som vill jobba på rad omfattande ca 75% med början 12:a mars. Vi söker även en timvikarie vilket i sin tur ställer krav på stor flexibilitet och möjlighet att hoppa in på kort varsel. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, kvällar och helger. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Körkort är ett plus men inget krav. 

För oss är det meriterande med utbildning men inget krav. Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, visa engagemang och din empatiska förmåga är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Du bör vara rökfri då vi har rökfri arbetstid. 

Tjänsten tillsätts snarast  och möjlighet finns att ett timvikariat går över till en bestående schemarad.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Laura Kesti , Verksamhetschef
Telefon: 010-1305781


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: