Logga in

Till toppen av sidan

Vikarie under våren, schemarad efter sommaren!

2020-01-28 | Värmland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
 

Kund:

Ort: 
Årjäng med omnejd.

Vi söker dig som har ett omhändertagande sätt gentemot dina medmänniskor och kunskaper inom gårdsarbete. Det vill säga att du kan hantera en hammare och spik. Du har kört röjsåg i ditt liv. Du vet hur man skottar snö och ser till att utomhusmiljön är framkomlig. När vi skriver "att bo på landet och ta hand om gården" förstår du att det innebär en del fysiskt arbete. 

Utöver fysiska sysslor kommer du vara vår kund behjälplig med vanligt förekommande uppgifter såsom dusch, städ, tvätt, på – och avklädning, matlagning med mera. 

Krav:
Körkort
 
Specifikt om tjänsten:

Vi söker timvikarier som kan arbeta dygn för omgående start. Efter sommaren är vår tanke att du fortsätter på en tillsvidareanställning. 
Arbetstid 08.00-08.00

Frösunda jobbar med löpande urval.

Kontaktpersoner:

Carl Ivlove , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 17


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: