Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kvinna i Norrhult sökes!

2020-06-01 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent åt en kvinna boendes tillsammans med sin sambo i Norrhult. Du arbetar med att stödja kunden utifrån de behov som finns så att kunden ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sin funktionsnedsättning. Arbetet är omväxlande med uppgifter som till exempel personlig omvårdnad/hygien, hjälp med vardagliga hushållssysslor, matlagning, stöd och hjälp vid förflyttningar samt att följa med på aktiviteter. Det är ett krav att du har körkort.

Enligt kundens önskemål söker vi en kvinna. Du som söker ska vara ansvarsfull, flexibel och lyhörd. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, så det är viktigt att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så skriv och berätta om dig själv i ansökan. Bifoga CV och personligt brev.


Tjänsten är ett sommarvikariat med fasta tider på schema kombinerat med arbete där du arbetar vid behov. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och sträcker sig både vardagar och helg. Vi arbetar med löpande rekrytering så vi vill tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan.


Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Timavlönad anställning.
Kollektivavtal finns.

Kontaktpersoner:

Malvina Vestlund , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 65


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: