Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till tonårskund i Östersund

2020-02-11 | Jämtland | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär för tjänsten?

Plats: Östersunds kommun.

Vi söker nu personal till en av våra tonårskunder i Östersunds kommun. Kunden går på personlig lämplighet vid rekrytering. Erfarenhet inom omsorgsarbete och/eller personlig assistans är meriterande.
Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem eller utanför hemmet.
Tjänstgöringsgrad och arbetstider: Denna tjänst kan kombineras med studier eller annat arbete. Arbetet gäller under kvällar och helger. Specifik information gällande arbetstider kommer vid eventuell intervju.

Det viktigaste är; 
Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent får du dessutom utvecklas i utmaningen att stödja en annan person i dennes vardag.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Maria Skjevik , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 45

Monica Bergström , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 25

Emelie Wernberg , Kundinformatör
Telefon: 010-130 33 32


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: