Logga in

Till toppen av sidan

Assistent sökes till kvinna i Luleå på schemarad omfattande ca 75%

2020-02-07 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 4


Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. 

Frösunda har ca 3 000 kunder och 8 500 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se 

Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!  
  
Personlig Assistans – vad innebär det? 
  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
  
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
  
Vad erbjuder Frösunda medarbetare? 
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 

Vi startar upp en helt ny arbetsgrupp till en lugn och kommunikativ rullstolsburen kvinna i 45årsålder med intresse för film och promenader. Därför letar vi nu efter assistenter till schemarader omfattande cirka 75%, men även timvikarier. Arbetsplatsen är doftfri på grund av överkänslighet, därför söker vi en person som inte är rökare och har du pälsdjur behöver du vara redo att visa extra hänsyn.  Kvinnan bor i egen lägenhet på Östermalm och behöver stöttning med vardagliga rutiner, hygien samt förflyttningar. Har du erfarenhet av epileptiska anfall är det fördelaktigt, men inget krav.  


Arbetstiderna varierar och innebär arbete dag/kväll/natt och på vardagar och/eller helg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Laura Kesti , Verksamhetschef
Telefon: 010-1305781

Sara Palm , Verksamhetschef
Telefon: 010-1305785


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: