Logga in

Till toppen av sidan

Sportig och gärna hästvan extra arbetare sökes till roligt uppdrag med tonårstjej

2020-04-29 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi söker en glad, ansvarsfull assistent med stor initiativförmåga som gillar att sporta
 
Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 

Vad erbjuder Frösunda medarbetare?

  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef


Vad innebär tjänsterna?
Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder i Luleå. Kunden är en autistisk flicka i tonåren som önskar en personlig assistent som tillsammans med henne kan göra roliga aktiviteter som gärna är av fysiskt karaktär. Du får gärna ha erfarenhet av hästar och ridning och inte vara främmande för att hjälpa kunden i stallet, även om det inte är den huvudsakliga uppgiften till en början. Uppdraget kan även innefatta att stötta kunden på simskola, vilket innebär att du behöver vara bekväm med den miljön. Vi söker dig som är lugn och trygg som person, med glimten i ögat. Du tycker om att hitta på saker och är kreativ, flexibel, initiativtagande och lösningsorienterad.  Du som söker är kvinna och innehar B-körkort och tillgång till bil enligt kundens önskemål. Då det finns djur i hemmet bör du inte vara pällsdjursallergiker. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba med barn eller personer med funktionsnedsättning.

Vi söker dig som vill ha ett roligt extraarbete med en glad tjej, omfattande cirka 3-6 timmar  i veckan till en början. Arbetstiden är främst vardagseftermiddagar efter skolan, enligt överenskommelse. Kan också finnas behov längre dagar under lov eller helger. Vid behov kan du behöva vikariera för de andra assistenterna med likartade uppdrag hos kunden. Har du ett eget sportintresse eller fritidsintresse, kan här finnas möjlighet att utöva det tillsammans med kunden.

Vi tycker framförallt att den viktigaste egenskapen är din initiativförmåga, vilja och att du är flexibel. Din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.

Vi begär in utdrag från polisens belastningsregister och du som söker kan med fördel beställa ett redan nu via länken:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum, gärna så snart som möjligt. 

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Laura Kesti , Verksamhetschef
Telefon: 010-1305781


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: