Logga in

Till toppen av sidan

Sommar- och extrajobb hos en ung kille i Norrköping

2020-02-12 | Östergötland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Studerar du till sjuksköterska eller något inom vården? Då är detta ett perfekt sommar- eller extrajobb för dig!

Nu söker vi vikarier till en 16 årig kille för ett seriöst uppdrag. Vi söker personal till sommaren men även någon som gärna vill vara timvikarie året runt. Du som söker bör kunna arbeta varierande skift både dag eller natt. Arbetstiden på dagen är ca 07:00 – 15:00 och natten börjar ca 20.00 – 07.00 med vaken natt.

Du som söker har engagemang för kundens livskvalitet. Som person är du positiv, arbetsvillig, driven och trogen. Utbildning inom barn och omsorg är en fördel, men erfarenhet och personlighet väger mer än utbildning. Meriterande är att du har erfarenhet av sondmatning och tidigare arbete med vaken natt samt arbete med ungdomar inom autismspektrum. Du behöver behärska det svenska språket mycket bra i tal och skrift.  Ett nära sammarbete med vårdnadshavarna, som också håller i inskolningen, är en förutsättning. 

Kunden behöver en pålitlig assistent som kan stötta kunden i sin utveckling. Han är infektionskänslig, känslig mot rök och starka dofter.
 
Låter detta som något för dig? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. Planerad inskolning kommer ske omgående så skicka in din ansökan redan idag. Rekrytering sker löpande och kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Bransch G – personlig assistans.
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se
 
Välkommen med din ansökan!

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Kontaktpersoner:

Elin Hofmeijer , Verksamhetschef


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: