Logga in

Till toppen av sidan

Kvinnlig assistent med kreativt intresse sökes till vikariat i Malmö

2020-11-13 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Hej, jag är en rullstolsburen kvinna med MS som söker en personlig assistent till ett vikariat på drygt 35% med möjlighet till fler timmar.Du kommer att hjälpa mig med min personliga hygien, tvättning och städning.

Du kommer att få pyssla med praktiska projekt, där allt ifrån skruvmejseln till symaskinen kan plockas fram. Mycket av tiden hos mig kommer att gå till matlagning, eftersom jag har ett stort intresse för det. Jag tycker att det är kul att prova nya smaker från olika länder.

Jag söker dig som är social, lyhörd och som inte är rädd för att ta i eller prova nya saker. Jag vill även att du ska kunna ta eget initiativ och ha förmågan att se vad som behöver göras.

Jag är en social, positiv, praktisk och handlingskraftig person. Musik, film och kreativt skapande är viktigt för mig. Om du delar dessa intressen så är det ett stort plus.

Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du skriver ett personligt brev om varför just du ska jobba hos mig. Jag söker bara kvinnor.

Frösunda tillämpar en individuell lönesättning och följer rådande kollektivavtal.

Tillträde omgående

Kontaktpersoner:

Erika Kehlmeier , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303428


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: