Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 13 årig autistisk kille

2020-03-04 | Stockholm | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt

Tjänsten och arbetsuppgifter

Vi söker en ny assistent till en timanställning hos vår 13- åriga kund som är bosatt i Stockholm. Arbetstiderna varierar utefter behov.
I ditt arbete som assistent innebär det att hjälpa killen i sin vardag med bland annat påklädning, toalettbesök, vid måltider och hjälp med personlig hygien. Arbetet kommer ske både hemma hos kunden men även ute på aktiviteter. Ett nära samarbete med vårdnadshavaren är en förutsättning. Kunden är en glad och positiv kille som gillar att åka på aktiviteter.

Är du den vi söker?

Till denna tjänst ser vi helst att du har en bakomliggande utbildning till behandlingspedagog eller likvärdig utbildning, och/eller har erfarenhet av att jobba med barn som befinner sig inom ASD/utvecklingsstörning. Vi ser också att du är stresstålig, har ett intresse av att jobba mot specifikt denna målgrupp, kan vara lugn i situationer som kräver det och har lätt för att lära sig och följa nya rutiner. Önskvärt är också att du som söker tjänsten har vana av att jobba i kundens hem. Vidare så är det också önskvärt om du som söker har vana av att jobba med bild/tecken/kropps kommunikation, då vår kunds kommunikation i tal är begränsad.Övrig information

Tjänsten är Timanställning
Tillträde Omgående
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi erbjuder dig Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga

 • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
 • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 • Ett kundnära arbete
 • Interna utbildningar - Frösundaakademin
 • Friskvård för visstidsanställda
 • En nära kontakt med din verksamhetschef
 • Frösunda har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden.  Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta: 
  Patrik Andersson Verksamhetschef Frösunda Omsorg
  Mail: Patrik.andersson@frosunda.se
  Tel:010-1303789

  Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Patrik Andersson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 89


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: