Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda söker ny medarbetare till servicebostad LSS i Märsta

2020-03-10 | Stockholm | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 1


Frösunda söker ny medarbetare till servicebostad i Märsta. Vi söker dig som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete som går ut på att ge stöd till de kunder som bor i verksamheten. Målsättningen är att skapa en fungerande, trygg och stimulerande vardag för kunderna. Du finns med och är dem behjälplig i vardagliga situationer, såsom hushållsarbete, inköp, hygiensituationer, att träna, göra aktiviteter eller genom social samvaro. Du motiverar och stöttar den enskilde att nå egna uppsatta mål.

Verksamhetens målgrupp är personer med funktionsnedsättningar och som tillhör personkrets 1 enligt Lag om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS). På denna servicebostad bor 6 personer med varierade funktionsnedsättningar.
 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, behandlingsassistent eller barnskötare, eller med annan utbildning som bedöms som likvärdig. Du har erfarenhet av motiverande arbete inom LSS, har goda kunskaper inom social dokumentation, samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vidare lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du är genuint intresserad av att arbeta med människor, pedagogisk och inkännande samt arbetar efter kundens önskemål genom Frösundas ledord Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.  Vi är en liten verksamhet med totalt fem medarbetare. Du behöver därför vara van att arbeta både i grupp och självständigt, ensamarbete förekommer.

Den vakanta tjänsten är tills vidare med tjänstgöringsgrad 70%. Provanställning tillämpas. Arbetstid är förlagd till dagar, kvällar och helger. Verksamheten har sovande jour. Tillträdesdatum är flexibelt efter 1/5-2020.  

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef Carin Hallenberg, telefonnummer 010-1303473. Vänligen notera att du kommer bli uppringd från samma nummer om du blir kallad till personlig intervju.


Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Carin Hallenberg , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3473


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: