Logga in

Till toppen av sidan

Sommarvikariat: Personlig assistent till man i Borås

2020-03-16 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 

  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin


 
Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en personlig assistent till en man med MS som bor centralt i Borås. I ditt arbete ingår bland annat personlig omvårdnad, att följa med på aktiviteter, hjälpa till med hushållssysslor och fungera som ett stöd i vardagen. Det är viktigt att kunna följa instruktioner och se vad som behöver göras i ett hem. Sjukgymnastik och bassängträning är en del i vardagen.

Vi söker dig som är bra på att skapa trygghet och struktur, genom att vara noggrann och genomtänkt.  Du är lugn, ansvarsfull och social. Som personlig assistent är det viktigt att vara lyhörd, samt att kunna ta egna initiatv. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande är en fördel.


Sommarvikariatet sträcker sig över juli och augusti. Du är schemalagd ca 3 arbetspass i veckan. Det är långa arbetspass och arbetstiderna är vanligen  kl. 07.30 till kl. 23.00.  Det finns dagar du börjar/slutar tidigare/senare. Det finns möjlighet till fortsatt timanställning under hösten.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Caroline Sjöstrand , Verksamhetschef
Telefon: 0101303619


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: