Logga in

Till toppen av sidan

Verksamhetschef inom äldreomsorg

2020-03-25 | Uppsala | Chef | Äldreomsorg

Platser: 1


Frösunda Omsorg söker en verksamhetschef till Gutasunds vård- och omsorgsboende i Uppsala.

Gutasund består av 72 anpassade lägenheter för personer över 65 år med demenssjukdom eller stora omvårdnadsbehov. Här erbjuds en hemlik boendemiljö med trädgård och en individuellt utformad vård och omsorg som utgår från varje persons behov och önskemål. Boendet bedrivs i egen regi.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet.

Rollen som verksamhetschef

På Frösunda Omsorg är du som verksamhetschef ansvarig för företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definerade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. 

Du är ytterst ansvarig för verksamheten och arbetar med såväl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ser till att kunden får en vård och omsorg som denne är nöjd och trivs med. Dessutom är du den som säkerställer ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på våra ledord: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. 
 
Som verksamhetschef ansvarar du för våra medarbetare och det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du är utövar ett synligt, närvarande och coachande ledarskap. Du bygger goda och starka relationer till kommun och samarbetspartners och är en god ambassadör för Frösunda Omsorg.

Du ansvarar för att säkerställa en kvalitiativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar. Som verksamhetschef har du resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budget och uppföljningsarbete. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef. 
Som stöd i verksamheten har du en biträdande verksamhetschef och den lokala ledningsgruppen.

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som har relevant akademisk utbildning, erfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorg och minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som chef. 
Du har god förmåga att arbeta i olika system relaterat till kvalitetsuppföljningar och dokumentation. Rollen ställer krav på att du har god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Giltigt B-körkort är också ett krav. 
Som person är du engagerad, ansvarstagande och prestigelös. Du har god förmåga att självständigt fatta beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer av högre arbetsbelastning. 

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överrenskommelse. Frösunda Omsorg har utöver friskvårdbidrag även några andra personalerbjudanden.

Frågor om tjänsten besvaras av regionchef Antonio Mir Cabot, telefon 010 130 33 37.
Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Tobias Knutsson, telefon 010-130 30 44.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Tobias Knutsson , HR Business Partner
Telefon: 010-130 30 44


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: