Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till man som lever ett aktivt liv!

2020-03-26 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi på Frösunda omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som ser möjligheter istället för hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig!
 
På kundens begäran söker vi kvinnliga personliga assistenter mellan 25-45 år, åt en man i 60-års ålder bosatt i centrala Ljungby. Kunden är väldigt aktiv vilket innebär att du får ett händelserikt arbete där du följer med på aktiviteter och resor. Arbetet är omväxlande och innehåller förutom personlig omvårdnad hjälp med vardagliga hushållssysslor såsom matlagning, bakning, enklare trädgårdsarbete samt andra fritidsaktiviteter. Kunden har en egen bil som han använder mycket, att du som söker har körkort är därför ett krav. Det är vidare ett krav att du är rökfri under arbetstid.  
 
Vi önskar
En person som gillar att hitta på saker och som är praktiskt lagd. Det är bra om du tycker om att baka och att vara utomhus. Du får även gärna dela kundens musikintresse. Det är en fördel om du bor i Ljungby eller i närheten.

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Du värnar om kundens personliga integritet. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar, och det är något som du förväntas arbeta utifrån. 


Tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på 30% fram till sommaren med god chans till förlängning. Utöver vikariatet är det av stor vikt att du kan tänka dig jobba något pass extra vid behov. Det är även ett krav att du kan tänka dig att arbeta på en schemarad hos kunden i sommar.

Tillträde
Omgående

Individuell lönesättning. Kollektivavtal Branch G – personlig assistans.

Bifoga CV och personligt brev. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv och berätta om dig själv i din ansökan. Vi vill tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan då rekrytering sker löpande!

Kontaktpersoner:

Malvina Vestlund , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 65


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: