Logga in

Till toppen av sidan

Behov av medarbetare inom Vård- och omsorg

2020-04-02 | Gävleborg | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 20


Frösunda Omsorg och Norlandia samverkar tätt tillsammans i arbetet att hantera det som sker i samhället just nu. En utmaning för oss är att bemanna våra äldreboenden, förskolor, gruppbostäder inom LSS, särskola och personlig assistans mm. I vanliga fall är vi omkring 12 000 stolta medarbetare som utför ett väldigt viktigt arbete. Idag är vi betydligt färre pga. det som sker just nu.
Mot den bakgrunden arbetar vi tillsammans med att nå ut till alla er som vill och önskar arbeta inom omsorgen. Kanske har du blivit av med ditt tidigare arbete, eller har du kommit på att omsorgen är en bransch för dig? Eller vill du kanske bara hjälpa till så gott du kan?
Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, boendestödjare, personliga assistenter, pedagoger mm. Oavsett bakgrund och anledning  har du en möjlighet att testa vår bransch, under om än väldigt speciella tillfällen. Vi har tagit fram en grundläggande utbildning för att förbereda dig på arbetet. Vi tror att om du har rätt inställning och är intresserad av att bemöta människor på deras villkor kan vi ge dig förutsättningar för att lyckas som medarbetare hos oss.

Vi har stora behov av medarbetare idag, över semesterperioder och framöver. För en del av er som söker hoppas vi att du vill stanna kvar hos oss även efter krisen. Andra medarbetare väljer kanske att gå tillbaka till sin tidigare profession. Oavsett hur det blir hoppas vi att du är intresserad av att söka dig till oss. Det kan bli kortsiktigt, men också långsiktigt i en bransch som finns till för de som behöver den allra mest.

Just nu har vi bl.a. behov i Stockholm city, Hässelby, Täby, Sollentuna och Gävle.
 
Rekryteringsförfarandet:
Ansök via vårt rekryteringssystem, därefter kontaktar vi er och berättar mer om tjänsterna. Vi är öppna för att rekrytera meriterade medarbetare och er utan erfarenhet av omsorg eller utbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Innan tjänsten börjar kommer vi kalla till en grundläggande utbildning anpassad efter verksamhetens behov. Vi har kollektivavtal och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Joakim Lindfors , HR Specialist
Telefon: 010 130 35 54


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: