Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kille i Växjö

2020-06-02 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1


Specifikt om tjänsten
Frösunda Omsorg i Växjö söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter istället för hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.

På kunds begäran söker vi en personlig assistent till en snart 30-årig kille med medfödd utvecklingstörning. Kunden arbetar på daglig verksamhet, vilket innebär att du har det pedagogiska ansvaret och att du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra omsorgstagare och deras personal.
I arbetet kommer du att ha en aktiv roll i olika träningsmoment bl.a. inom musik och fysisk rörelse. I arbetet ingår även personlig omvårdnad utifrån grundläggande behov. 
 
Är du den vi söker?
Du som söker är pigg och glad med erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg omvårdnad/personlig assistans. Vi söker dig som är påhittig, initiativrik och ansvarsfull. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. 
Meriterande är om du har erfarenhet av och vet hur du ska agera vid kramper.
  
Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, så det är viktigt att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så skriv och berätta om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV.

På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet, vilket innebär att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi söker människor som tycker om utmaningar och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor.

Övrig information
Tjänsten är visstidsanställning så länge assistensuppdraget varar enligt schema (mån-fred ca kl 08-15:30).
Tjänstgöringsgrad: ca 90-95 %
Tillträde mitten av augusti.
Tillträde i augusti 2020

Timavlönad anställning.
Kollektivavtal finns. 
 
Rekrytering sker löpande och vi ser gärna att referenser lämnas i din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Lotta Gill , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303229


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: