Logga in

Till toppen av sidan

Vi söker timvikarier/sommarvikarier till äldreboenden i Varberg

2020-06-10 | Halland | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 7


Frösunda Omsorg och Norlandia samverkar tätt tillsammans i arbetet att hantera det som sker i samhället just nu. En utmaning för oss är att bemanna våra äldreboenden, förskolor, gruppbostäder inom LSS, särskola och personlig assistans mm. I vanliga fall är vi omkring 12 000 stolta medarbetare som utför ett väldigt viktigt arbete. Idag är vi betydligt färre pga. det som sker just nu. Mot den bakgrunden arbetar vi tillsammans med att nå ut till alla er som vill och önskar arbeta inom omsorgen. 

Vi söker nu tim- och sommarvikarier till Norlandias tre äldreboenden i Varberg:

Vidhöge är ett äldreboende beläget i Veddige i Varberg. Verksamheten ligger i närheten av Ramstorps gård och Ramstorps förskola samt omgärdas av vackra grönområden. I närmiljön finns vårdcentral, apotek och livsmedelsaffär. Vidhöge omfattar 20 lägenheter fördelade på två enheter.

Sannagården är ett äldreboende beläget i Tvååker i Varberg. Verksamheten omgärdas av ett trevligt bostadskvarter och grönområden med gångvägar och trevliga promenadstråk. I närmiljön finns affärer, caféer, restauranger, apotek och livsmedelsaffär. Sannagården omfattar 30 lägenheter fördelade på fyra enheter varav en med inriktning demens.

Karl Nordströms väg är ett äldreboende beläget i det natursköna kurortsområdet i Varberg med direkt närhet till havet, vackra promenadstråk samt goda bussförbindelser in till Varberg. Karl Nordströms väg omfattar 51 lägenheter fördelade på fyra hus, varav två hus med 24 lägenheter är avsedda för personer med demenssjukdom.   
  
Vi söker dig som är undersköterska eller vårdbiträde. Tjänsterna är deltid (timvikariat och sommarvikariat) dag/kväll/helg.
  
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt:

Vendela Zetterkvist, HR-specialist
E-post: vendela.zetterkvist@frosunda.se

Kontaktpersoner:

Vendela Zetterkvist , HR Specialist


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: