Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till tjej i Jonstorp

2020-06-30 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker nu en personlig assistent till en tjej i Jonstorp som är i behov av stöd i hemmet samt vid aktiviteter. Kunden är en aktiv och glad tjej som älskar musik, teater och bio. Kunden gillar att hänga med kompisar och tillsammans hittar de på en massa olika saker. Ridning och gympa står på schemat varje vecka, så det är bra om du trivs med hästar och själv är aktiv.

Förutom att ge stöd vid aktiviteter ingår även att fungera som stöd i kundens dagliga liv med exempelvis personlig omvårdnad, stöd vid matsituationer samt tillsyn. Kommunikation och tydlighet är viktigt i kundens vardag och struktur och viss form av bildstöd används. Detta kommer du att få lära dig på plats.

Här har du som assistent en viktig uppgift!

Då du arbetar i kundens hem är det viktigt att du har förmågan att anpassa dig och har ett gott bemötande till kundens familj. Kunden önskar att du som söker är kvinna i åldern 18-30 år. Som person är du driven, engagerad, pålitlig och tar egna initiativ.

Det är viktigt att du har amitionen för ett långsiktigt sammarbete. Du får inte vara allergisk mot hund och häst. Hund finns i hemmet. Att du är rökfri och har körkort är ett krav. Erfarenhet är mindre viktigt. Kemi med kunden och din personliga lämplighet är det som kommer att vara avgörande.

Start i månadsskiftet augusti/september, önskemål finns om att du kan gå bredvid under sommaren. Tjänsten är 80-100%, dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Kontaktpersoner:

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 40 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: