Logga in

Till toppen av sidan

Vill du jobba som personligassistent 60%? Vi söker nattpersonal till vår kund omgående

2020-10-16 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Vad innebär tjänsten?

Vi söker personal till vår kund i Helsingborg. Kunden är en man med ALS. Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter att variera. Du ska vara behjälplig i omvårdnad, hemmets vardagliga sysslor, matlagning och följa med kunden på dennes aktiviteter.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som personligassistent. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med ALS och hjälpmedel som lift. Du som söker bör vara lugn, ödmjuk, och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke.

Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent.

* Arbetstid
Vi söker dig som kan arbeta natt. OBS natten är sovande jour mellan 02.00 - 07.00.  

Arbetstid : 18.00 - 09.15. Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på 60%.Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 


Vi är måna om att hitta rätt kandidat till denna tjänst och kommer därför lägga stor vikt vid personlig och kompetensmässig lämplighet.

I denna process arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Nora Abdul Karim , Verksamhetschef


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: