Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent, 80% sökes i Oskarshamn

2020-07-08 | Kalmar | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Frösunda Omsorg AB söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en av våra manliga kunder, boendes i Oskarshamn. 
Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter än hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.

Vi söker dig som vill arbeta på en schemarad, ca 80%. Schemaraden är ett rullande schema, där du jobbar kväll och varannan helg.


Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och personlig mognad. Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande, men ej ett krav då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är av största vikt att du är lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. 
Respekt engagemang och nyfikenhet är Frösundas värderingar och något du förväntas arbeta utifrån. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så skriv och berätta om dig själv i dig ansökan.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal branch G. Rekrytering sker löpande, tillsättning 1/9 med inskolning innan

Kontaktpersoner:

Sandra Persson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303006

Magda Fahlen , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303446


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: