Logga in

Till toppen av sidan

Ledsagare till en kille i Stockholm

2020-09-08 | Stockholm | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Ledsagning- vad handlar det om?
Ledsagning handlar i det stora hela om engagemang för en medmänniska som behöver stöd för att underlätta den vardag som många tar för givet. Det kan handla om allt från att vara i kontakt med andra människor, utföra roliga aktiviteter utanför hemmet på fritiden till att kunna resa till och från aktiviteter. Som ledsagare förväntas du vara ansvarstagande samt ha en god förståelse för hur du bemöter varje enskild kund på ett respektfullt vis. Att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är väsentligt för din lämplighet som ledsagare. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas nyckelvärderingar och något som du som ledsagare förväntas arbeta utifrån.
 
Vi söker en ledsagare i 25-30 årsåldern till vår kund med autism, ADHD samt epilepsi. Som ledsagare kommer du att hjälpa kunden till, under och från aktiviteter. Arbetstiderna disponeras fritt utanför ordinarie tid på skola samt fritidsverksamhet. Ledsagarservicen omfattar 11 timmar per månad.
 
Vi söker dig som är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd.
Du tar egna initiativ och har en förmåga att se vad som behöver göras samtidigt som du visar respekt för kundens integritet. Erfarenhet av ledsagning är meriterande.
 
Vi är måna om att hitta rätt kandidat och kommer därför lägga stor vikt vid personlig och kompetensmässig lämplighet.
 
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Anne Lamminpää , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303279


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: