Logga in

Till toppen av sidan

Verksamhetschef till äldreboende i Kristianstad

2020-08-19 | Skåne | | Äldreomsorg

Platser: 1

Söker du nya utmaningar och har tidigare erfarenhet av ledarskap inom äldreomsorgen? Vi söker dig som drivs av att utveckla både medarbetare och verksamhet, med målet att fortsätta att ge en förstklassig vård- och omsorg till våra kunder. 

Om tjänsten
Vi söker nu verksamhetschef till Lindåsa äldreboende i Kristianstad. Från den 1 januari 2021 kommer Frösunda Omsorgs driva Lindåsa på uppdrag av Kristianstads kommun. Lindåsa är ett trevligt och välskött äldreboende bestående av 38 vård- och omsorgsplatser med inriktning demensvård. I våra verksamheter utgår vi från "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. 

Rollen som verksamhetschef

På Frösunda är du som verksamhetschef ansvarig för företagets viktigaste uppgift - att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. Du är ansvarig för verksamheten och arbetar med såväl implementering av rutiner som kontinuerligt förbättringsarbete. Du ser till att kunden får en vård och omsorg som denne är nöjd och trivs med.
  
Som verksamhetschef ansvarar du för våra medarbetare och det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du utövar ett synligt, närvarande och coachande ledarskap. Du bygger goda och starka relationer till kommun och samarbetspartners och är en god ambassadör för Frösunda Omsorg.

I rollen som verksamhetschef säkerställer du även en kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar, har resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt deltar i budget och uppföljningsarbete. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef.  


Kvalifikationer
  • Relevant akademisk utbildning, t.ex. sjuksköterska, socionom eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet som chef inom vård/omsorg.
  • Erfarenhet inom äldreomsorgen.
  • Erfarenhet av demensvård (meriterande).
  • God systemvana.
  • Mycket goda kunskaper i svenska språket (i så väl tal som skrift).
  • B-körkort.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och prestigelös. Du är en duktig kommunikatör och trivs med många kontaktytor. Du känner dig bekväm med att fatta självständiga beslut, är flexibel och har förmågan att behålla fokus även i situationer med högre arbetsbelastning.


Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tillträde sker 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse. Frösunda Omsorg erbjuder friskvårdsbidrag och andra förmåner för dig som anställd. För rätt person finns även goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.


Frågor om tjänsten besvaras av Iréne Bengtsson, regionchef, telefon:  010-130 38 64, irene.bengtsson@frosunda.se
Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Vendela Zetterkvist, HR-specialist telefon: 010-130 39 07, vendela.zetterkvist@frosunda.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Vendela Zetterkvist , HR Specialist
Telefon: 010 130 39 07


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: