Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent, ett härligt extrajobb på 30%!

2020-08-20 | Halland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?  
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin

 Vad innebär tjänsten?
För kunds räkning söker vi nu personliga assistenter till en rullstolsburen tjej som bor i centrala Halmstad. Dina arbetsuppgifter är att vara ett stöd i vardagen med bland annat personlig omvårdnad, hushållsysslor och aktiviteter. Det är en tjej som är social och tycker det är viktigt att ni har en god relation, och att du tycker om att hitta på saker. Det är ett plus om du delar  hennes intressen, som är hästar och social media .

Du som söker är flexibel och har lätt för att ändra ditt arbetssätt, för att kunden ska må så bra som möjligt. Andra viktiga egenskaper är att vara lyhörd, social och positiv. Tidigare erfarenhet eller utbildning som personlig assistent är en merit, men personlig lämplighet är viktigast. Kunden önskar att du är  25 år eller äldre.

Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
Arbetstiderna: Varannan onsdag kl 12-15, varannan torsdag kl 17.30-9 (med jour på natten), tre fredagar i månaden kl 12.00-9.00 (du har rast kl 15-17.30 och jour under natten), en lördag i månaden kl 12.00-9.00 (med jour på natten)
Tjänstgöringsgrad: Deltid, ca 35% 

Välkommen med din ansökan, bifoga personligt brev och CV!

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Victoria Danielsson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303185


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: