Logga in

Till toppen av sidan

Vikarie som personlig assistent i Växjö

2020-09-07 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi på Frösunda söker personlig assistent åt en man i Växjö. 
Som personlig assistent har du ett varierande arbete där du aktivt arbetar för att skapa bästa möjliga livskvalitet för kunden. Arbetet innefattar uppgifter så som hjälp med vardagliga hushållssysslor, personlig omvårdnad/hygien, matlagning, hjälp vid fritidsaktiviteter och träning. 
Vi ser att du som söker är ansvarsfull, flexibel och ordningsam. Du tar gärna egna initiativ och har ett äkta engagemang för yrket. Som person är du lugn, tålmodig och lyhörd. Du är också en pratglad person som har nära till skratt. Erfarenhet av afasi är meriterande.

Kunden är idrottsintresserad och går gärna på hockey. Han tycker också mycket om praktiskt arbete i köket och hemmet. Vi ser därför gärna att du som söker delar något eller flera av dessa intressen. 
Körkort är ett krav. Enligt kundens önskemål är du som söker rökfri. 

Tjänsten är en behovsanställning, så du hoppar in vid behov. Arbetstiderna varierar mellan vardagar och helg och är förlagda till dag eller kväll och nattpass med jour. 

Eftersom du arbetar nära kunden läggs stor vikt på din personliga lämplighet, skriv och berätta om dig själv i ett personligt brev som du bifogar till ditt CV. Gärna tillsammans med ett foto på dig själv. 
Tjänsten tillsätts löpande, välkommen med din ansökan! 
Timavlönad anställning. 
Kollektivavtal finns.
Tillträde omgående.

Kontaktpersoner:

Lisa Högstedt , Verksamhetschef
Telefon: 0101303767


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: