Logga in

Till toppen av sidan

Gillar du träning och vill arbeta extra som ledsagare?

2020-11-18 | Dalarna | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig Assistans – vad innebär det?


Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.


Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad innebär tjänsten?

Plats: Mora

Tjänst: Behovsanställning, extra vid behov

Arbetstider: Varierande men normalt är arbetspassen 3 timmar, flexibla dagar beroende på önskemål. Arbetspassen sker främst dagtid på vardagar.


Vi söker nu en ledsagare till en av våra kunder i Mora. Kunden är en glad och aktiv kvinna som har ett ledsagningsbeslut på 10 timmar per vecka. Din arbetsuppgift är att aktivt hjälpa kunden med hennes träning. Det är viktigt att du gillar träning och har en normal grundfysik för att kunna hjälpa kunden med bland annat vattenträning, styrketräning på gym och Power Plate. Som person är du som söker tjänsten pigg, ansvarsfull och uppfinnelserik genom att exempelvis komma på egna idéer inom träning och friluftsaktiviteter tillsammans med kunden. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 


Tjänsten är en behovsanställning där du hoppar in extra när ordinarie personal är frånvarande. Vid de tillfällen som du arbetar så är arbetspassen ca 3 timmar och du har en stor flexibiliet att fördela dessa arbetspass över veckan i överenskommelse med kunden. Det är dock viktigt att du har möjlighet att hjälpa kunden på dagtid under vardagar. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har körkort och tillgång till bil samt har för avsikt att arbeta med kunden under en längre tid.


Det viktigaste är;
 

Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav.


Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: