Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes (omgående) till tjänst på 50% till en yngre tjej i Malmö

2020-09-14 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu (omgående) en assistent till vår kund boendes i Malmö. Vi söker främst en assistent till en tjänst på ca 50%. Tjänsten ska tillsättas då kunden har behov av en personlig assistent på furuboda folkhögskola två dagar i veckan.

Kunden är en tjej i 20-års åldern som bor tillsammans med sin mamma. Du som söker bör ha ett oerhört stort hjärta samt vara pigg, positiv och sprida bra energi omkring dig.Önskvärt är att du är intresserad av matematik, språk och dylikt då man stöttar kunden i sina studier på Furuboda. Meriterande är om du är utbildad undersköterska och/eller har någon erfarenhet av assistans eller annat vårdyrke sedan tidigare. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, varpå det viktigaste är att personkemin stämmer. 

Arbetstiden är förlagd på Måndagar och Fredagar enligt följande:
Måndag
06:45 - 17:30

Fredag
06:30 - 15:45

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Adam Nodelijk , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 89


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: