Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till eftermiddagar och kvällar

2020-09-14 | Västernorrland | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans - vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?

Plats: Utkanten av Sundsvall

Arbetstider: Eftermiddagar/kväll från kl.14.00

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i utkanten av Sundsvall.
Enligt kundens önskemål söker vi dig som är över 18 år, har god fysik och talar flytande svenska.
Du som söker är engagerad och har gärna erfarenhet från arbete inom vård- och omsorg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem eller utanför hemmet.
Du som söker har för avsikt att arbeta en längre tid hos kunden.


Det viktigaste är; 

Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Emelie Wernberg , Kundinformatör
Telefon: 010-130 33 32


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: