Logga in

Till toppen av sidan

Aktiv kund söker lyhörd assistent

2020-09-16 | Örebro | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det? 
  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
  
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
  
Vad erbjuder Frösunda medarbetare? 
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

 
Plats: Nora

Kunden.
För kunds räkning söker vi en person till en schemarad på ca 60-70% . Vi ser att dina viktigaste egenskaper är lyhördhet och flexibilitet samt att du finner ett intresse i dans och musik.

Vår kund är en medelålders kvinna som är bosatt i Nora. Hon har en aktiv livsstil med ett intresse för dans och musik. Det är viktigt att du som assistent tycker om att vara i farten men samtidigt finna dig i lugnet längre stunder. Lyhördhet för kundens önskemål och behov samt en förståelse för andra människor är av stor vikt.
Du som söker denna assistans har en god självinsikt och förstår när du skall ta ett kliv fram respektive ett steg bakåt.
Vi ser även att du har livserfarenhet och förståelse för andra människor och att omvårdnad och matlagning inte är främmande. Har du även ett sinne för humor så tror vi att denna assistans är rätt för dig.


Krav.
Körkort
Rök fri
Ej allergisk mot katter
Ej allergisk mot klor då bad förekommer varje vecka.

Specifikt om tjänsten.
Vi söker en assistent till en schemarad på ca 60-70% med start omgående. Du kommer jobba på ett rullande 4 veckors schema tillsammans med ytterliggare två assistenter. Schemat innehar en blandning av kvällar, längre heldagspass och sena nätter, schemat innebär både dag kväll och helgs arbete. Alla pass innefattar även beredskap i sitt eget hem under nattetid.


 
Frösunda jobbar med löpande urval.

Kontaktpersoner:

Lisa Larsson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303287


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: