Logga in

Till toppen av sidan

Projektledare inom marknad till ledande nordiskt vård- och omsorg och förskolebolag

2020-10-02 | Stockholm | | Stab

Platser: 1

Vill du jobba i en framtidsbransch som fokuserar på några av samhällets viktigaste funktioner? Vi söker nu en kreativ och handlingskraftig projektledare med erfarenhet av digital marknadsföring till vårt marknads-och kommunikationsteam.


Norlandia Health & Care Group och Frösunda ingår båda i ägarsfären Adolfsen Group och erbjuder tillsammans ett brett och unikt tjänsteutbud av vård- och omsorg, förskola samt stöd och service till personer med funktionsvariationer. Våra verksamheter finns representerade runt om i norra Europa. I rollen som projektledare tillhör du marknads- och kommunikationsteamet på Frösunda och Norlandia Health & Care Group i Sverige. Du kommer att arbeta över bolagsgränserna och stötta koncernens affärsområden med marknadsinsatser i Sverige. Du rapporterar till Marknads- och Försäljningschef och samverkar med bolagens Kommunikationschef. Hos oss får du möjlighet att vara med på en spännande utvecklingsresa och bli en nyckelspelare i bolagets digitala transformering inom marknad.


Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Som Projektledare Marknad både leder och genomför du marknadsföringsprojekt, i syfte att stärka varumärke eller bidra till ökad försäljning för nya eller befintliga verksamheter. Ditt ansvar är både strategiskt och operativt, där du tar fram strategier och projektplaner tillsammans med driftsorganisation samt koordinerar aktiviteter med grafisk formgivare och kommunikatörer. Du mäter effekten och utvärderar kampanjer och projekt och utvecklar aktivt metoder och genomförande. Resor kan förekomma till våra olika verksamheter runt om i Sverige.


Exempel på arbetsuppgifter
 • Planera och genomföra marknadskampanjer i linje med affärsområdens strategiska mål.
 • Driva kampanjer i syfte att öka kännedom och tillväxt på lokal och nationell nivå.
 • Utveckla strategier och relaterade kampanjer för att stärka bolagens olika varumärken.
 • Projektleda och genomföra events, mässor, seminarier.
 • Bidra till bolagens affärsutvecklings, koncept- och innovationsprocesser.
 • Planera och beställa marknads- och profilmaterial i linje med kampanjers budskap.
 • Utvärdera och utveckla processer och genomförda marknadsaktiviteter.
 • Presentera och rapportera aktuella projekt till Marknadschef och ledningsgrupp.


Kompetens och erfarenhet
 • Universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område ex ekonomi/marknadsföring/marknadskommunikation/försäljning.
 • 5-10 års erfarenhet från liknande befattningar i relaterad eller annan bransch.
 • Mycket goda kunskaper samt erfarenhet av digital marknadsföring (t ex sökordsoptimering och analys).
 • Goda kunskaper i projektledning.
 • Mycket god förmåga att kunna uttrycka dig i både tal och skrift på svenska samt goda kunskaper i engelska.
 • Vana att presentera projekt och slutsatser i exempelvis ledningsgrupp.
 • Kunskap i Indesign är meriterande.
För att lyckas i den här rollen trivs du med kombinationen av både strategiskt och operativt, "hands on", marknadsarbete och kan hugga i där det behövs. Du är prestigelös i ditt förhållningssätt och ser till att få saker och ting gjorda. Som person är du både kreativ, flexibel och lösningsorienterad. Vidare är du är en god lagspelare som trivs med att samarbeta med andra och är lyhörd för både organisationens behov och för annan kompetens. Förutom bred kompetens inom marknadsföring har du troligtvis även kunskaper och/eller intresse för vår bransch.


Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på Frösunda Omsorg, med sex månaders inledande provanställning. Företaget har utöver friskvårdbidrag även andra förmånliga personalerbjudanden såsom rabatter på gruppens hotell. Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten utgår från Norlandia och Frösundas huvudkontor i Solna.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Gabriella Reuterswärd, marknads- och försäljningschef, Norlandia Health & Care Group: 0707211014, gabriella.reutersward@norlandia.com

Vid frågor om rekryteringsprocessen, är du varmt välkommen att kontakta: 
Vendela Zetterkvist, HR Specialist: 010-130 39 07, vendela.zetterkvist@frosunda.se

Kontaktpersoner:

Vendela Zetterkvist , HR Specialist
Telefon: 010 130 39 07


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: