Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes i Göteborg. Missa inte chansen!

2020-09-17 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin

 
Vad innebär tjänsten?

Tjänsten är hos en rullstolsburen tjej, som bor i Göteborg med sin familj och deras hund. I dina arbetsuppgifter kommer du stötta kunden med personlig omvårdnad, vid aktiviteter, hushållssysslor och annat som dyker upp i vardagen. Det är manuella förflyttningar när du hjälper kunden till och från permobilen, därför är det viktigt att du har en god fysik. Kunden arbetsleder dig och du är följsam vid förändringar, sen får du gärna bli självgående i vardagliga rutiner.

I ditt arbete är du behjälplig både i hemmet och på hennes arbete. Vid arbetsresor kör du som personlig assistent hennes bil. Du har B-körkort och är trygg med att köra bil och hitta i Göteborgsområdet.

Du som söker har social kompetens, är ansvarsfull och lugn. Kunden söker dig som är i åldern 20-35. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en merit, men personkemin är avgörande. Du får gärna dela några av kundens intressen: smink, heminredning, pyssel, resor.

Anställningsform: Så länge assistans uppdraget varar. 
Arbetstiderna är förlagda främst dagtid, kväll kan förekomma.
Tjänsten startar den 1/11.

Rekrytering sker fortlöpande, bifoga personligt brev och CV!
 

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Sara Lindstrand , Verksamhetschef
Telefon: 010-2507614


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: