Logga in

Till toppen av sidan

Vikarie_personlig assistent sökes till en aktiv 45 årig kvinna i Vetlanda

2020-09-18 | Jönköping | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Frösunda Omsorg söker en kvinnlig assistent för att stärka upp ett befintligt team i Vetlanda vid tillfälliga vakanser.
Arbetstiderna är mestadels dagtid, kvälls och helgjobb kan förekomma. Har du ett annat jobb ser vi positivt på detta eftersom detta är en vikarieplats där du erbjuds jobb vid frånvaro av ordinarie assistenter. Du som söker bör dock vara tillgänglig någon eller några dagar i veckan.

Kund är en aktiv kvinna i 45 - års åldern. Hon bor med sin make och hund i centrala Vetlanda. På grund av en CP-skada använder hon rullstol i sin vardag men klarar de flesta förflyttningarna själv. 

Kund berättar själv vad hon behöver hjälp med och arbetsleder det mesta av ditt arbete. I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa kund i vardagens sysslor såsom att ta hand om hemmet och hjälpa till i de moment som hon inte klarar av själv. 

Utbildning och erfarenhet inom omsorg är positivt men inget krav då vi sätter stor vikt vid personkemin mellan sökanden och kund. Det är därför positivt om du delar kunds intresse i att laga mat, baka, sy, sticka och annat pyssel.

Du som söker bör också gilla att träna och vara aktiv på fritiden. Då kund har hund är det en förutsättning att du tycker om djur. Kund ser en fördel i om du som söker är i liknande ålder.

Kund ser helst att du är rökfri.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Utbildning genomförs i samband vid anställning.

Kontaktpersoner:

Dick Jonzon , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 92


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: