Logga in

Till toppen av sidan

Sjuksköterska sökes till Sätraåsens äldreboende

2020-09-23 | Gävleborg | | Äldreomsorg

Platser: 1

Frösunda söker en sjuksköterska till vårt nybyggda äldreboende Sätraåsen i Gävle. 
Sätraåsen består av fem våningar med totalt 8 avdelningar och plats för 72 kunder.
Verksamhetens inriktning är både demens och omvårdnad.
Vi erbjuder våra kunder en trivsam miljö med både spaanläggning, frisörsalong och ett solterpirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Gävle. I utemiljön återfinns en stor pergola med vattenspel, växthus och odlingslådor.

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande


Arbetsuppgifter:
Som sjuksköterska ansvarar du för att våra kunders behov av hälso- och sjukvård tillgodoses. Det innefattar eget ansvar avseende att bedöma, besluta, sätta mål, dokumentera, planera, utföra/delegera samt följa upp insatser.
Som sjuksköterska arbetar du med aktuella kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD. Du ansvarar för vårdplaneringar/uppföljningar, anhörigkontakter samt utveckling av verksamhetens hälso- och sjukvårdsinsatser.
En viktig arbetsuppgift är att handleda, stödja och utbilda medarbetare. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt.
I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterska. I tjänsten ingår även ett delat omvårdnadsansvar för Vinbärsvägen, ett gruppboende för socialpsykiatri med 10 platser.
Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha minst ett års erfarenhet som sjuksköterska, det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare.
Du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska och tycka om att ta ansvar då teamet utgår ifrån professionellt bemötande och kunnande vill vi att du attraheras av detta och strävar efter att ha kundens fokus, gott samarbete och god kommunikation.
För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad. Du ser möjligheter, tar egna initiativ och beslut inom din profession, delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat!
Du du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Du har god datavana och goda kunskaper i dokumentation. Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning dagtid med tjänstgöring var fjärde helg. Tjänstgöringsgrad 100% . Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.
 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tillträde sker efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten kontakta regionchef Antonio Cabot 010-130 33 37

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Antonio Mir Cabot , Regionchef
Telefon: 010-1303337


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: