Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till manlig kund i Trelleborg (dygnspass)

2020-09-25 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi en personlig assistent till en 48-årig manlig kund boendes i Trelleborg. Kunden är rörelsehindrad och behöver hjälp med allt i sin vardag. Du som söker behöver ha humor, vara social och ansvarstagande. 

Du ska vara rökfri och tåla pälsdjur. Körkort är ett krav.

Tjänsten är på ca 50% och du jobbar fyra pass på ett fyraveckorsschema. 

Arbetstiden är mellan 09-09.25 med fyra timmars väntetid på natten.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.  

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Mattias Fransson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 62


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: