Logga in

Till toppen av sidan

Aktiva assistenter sökes till barnkund på schemarad och vikarier

2020-09-28 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 2

Vad är personlig assistans?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad kan Frösunda erbjuda mig?
  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
Kunden är en flicka på 9 år som har en CP-skada och epilepsi. Hon älskar att leka, åka på utflykter och umgås med sin familj. 

I dagsläget är vi behov av att anställa en assistent på schemarad på ca 80%. Vi söker även efter fler vikarier att stärka gruppen med.
Som vikarie värdesätter vi din tillgänglighet och flexibilitet då du bör kunna ställa upp och arbeta på relativt kort varsel i samband med ordinarie personals frånvaro. Arbetstiderna är förlagda mellan 07-19 på vardagar då du som assistent gör följe till skola och fritids, samt på helger mellan 10-20.

Vi tror att du som söker har en hög ansvarskänsla och värdesätter noggrannhet och punktlighet. Vidare är det viktigt att du har lätt för dig att ta till dig instruktioner och är handlingskraftig och aktiv.  Kunden är glad och lekfull och vi ser gärna att du har ett lekfullt sinne och gillar att hitta på nya aktiviteter. För vår kunds bästa ser vi att du är ute efter en långsiktig anställning då kunden knyter an till sina assistenter och familjen värdesätter kontinuitet.

Som assistent till vår kund kommer du ta del av en varm och trevlig familj där kunden står i fokus och där du kan möta denne i sin vardag i enlighet med våra värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Erfarenhet av vård eller personlig assistans ses som meriterande, speciellt om du jobbat med personer som har en CP-skada eller epilepsi. Det viktigaste för oss är dock din vilja. Din vilja att göra skillnad för en annan människa är det som ger en assistans med hög kvalitet. 

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. 

Frösunda jobbar med löpande urval.
Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister och du som söker kan med fördel beställa ett redan nu via länken:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 30 49


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: